Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

A minőségi szépségápolás eszköztára

KésekOllók
A minőségi szépségápolás eszköztára

Minden szakmának megvannak a maga fortélyai, és természetesen az sem mindegy, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésünkre. A kozmetikai, körmös szalonokban például az eszközök - például a szikepenge - minősége nagyban befolyásolja a végeredményt is.

A következő pár sorban most megtudhatod, melyek a legfontosabb kozmetikai szerszámok, és többek között arról is olvashatsz, hogy milyen előnyei vannak a szikepenge használatának.

Eszközök a kozmetika világában

Te is csak olyan helyre mész szívesen vissza, ahol elégedett voltál a szolgáltatás minőségével? Nos, éppen ezért kell a saját szolgáltatásod körülményeit is tökéletessé tenni. Azt már tudjuk, hogy ebben a fizikai környezet és az emberekkel való bánásmód is nagy szerepet játszik, de nem esett még szó a tárgyi eszközökről! 

Egy körmös életében a legfontosabb eszközök a bőrnyeső, a feltoló, a kaparó, a spatula, az olló, a reszelő, a szike és természetesen a különböző állagú és színű lakkok, díszítőelemek. Dióhéjban ezek a legfontosabb kellékek, amelyeket be kell szereznünk. Webáruházunk speciális kínálatában valamennyi körmös kiegészítőt megtalálsz, így könnyen áthidalható ez a kérdés is. 

Mire való a szike?

A szikék, ha máshonnan nem is, az egészségügyből biztosan ismerősek. Ehhez általában eldobható szikepenge való, így ez az a kiegészítő, amelyet érdemes időnként cserélni. Professzionális pengekínálatunk úgy lett kialakítva, hogy gond nélkül beszerezhesd a legjobb minőségű szikepengéket. 

Ezt az eszközt nem merőlegesen, hanem párhuzamosan érdemes használni az érintett felületen. Rögtön a használatot követően el is dobhatjuk a pengéket. Arra azonban ügyeljünk, hogy ezeket szigorúan a veszélyeshulladék-gyűjtőben tároljuk!

Ezen eszköz legnagyobb előnye, hogy nincs szükség az élezésére, s abszolút sterilen végezhetjük a munkánkat. Viszont a hátránya talán az, hogy vannak olyan emberek, akik számára zavaró lehet, hogy állandóan le és fel kell rakni a nyélre a pengét. 

Szikepenge cseréje

A szikepenge tehát számtalan okból kifolyólag cserélhető. Egyrészt így megőrizhető az eszköz minősége, másrészt megteremthetjük segítségével a megfelelő higiéniás feltételek is. 

A különböző típusú és méretű nyelek más-más pengékhez passzolnak. Ahogy az is igaz, hogy vannak egyenes és hajlított pengék egyaránt. Egy valami azonban biztos. Fontos felismerni a minőségi darabokat. Egy jó BBraun szikepenge például egyenlő az Aesculap steril, orvosi pengével. A pengéket egyenként csomagolva kapjuk kézhez, s azok mindig élesek és mindig sterilek! 

Ha ezt az opciót választjuk, még spórolhatunk is, mivel az áruk sokkal kedvezőbb, mintha folyamatosan élezni kellene az eszközöket. A méretek és formák között pedig te magad válogathatsz, hogy a legnagyobb biztonságban tudj pedikűrözni. 

Egy furcsa, de hasznos webáruház

Nem sűrűn hallani, hogy egy webáruház kizárólag vágóeszközökkel foglalkozzon. De mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy nálunk az élet megannyi területét lefedő vágóeszközökkel találkozhatsz? A konyhai eszközök mellett a manikűr-, pedikűrkellékek, sőt még a kerti szerszámok sem maradhatnak ki a kínálatunkból. Ráadásul az élezés kellékeit is a rendelkezésedre bocsátjuk. Ugye, hogy jól hangzik? 

Amennyiben szeretnél te is beszerezni néhány terméket, akkor válogass bátran minőségi eszközeink közül, majd egyszerűen helyezd a “Kosárba” azokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: BBraun