Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Böker Plus Damascus Gent

KésekOllók
Böker Plus Damascus Gent

Böker Plus Damascus Gent 1 - Ha minőségi zsebkésre vágysz! 

Vannak olyan kések, amelyek igen sok területen felhasználhatóak – a zsebkések is ilyenek. Legyen szó étkezésről, kempingről vagy más outdoor programról, ezeket megannyi szituációban hasznosíthatjuk. Amennyiben neked is fontos a biztonság és a kényelmes használat, akkor olvasd el a következő cikket, amelyben megismerkedhetsz a Böker Plus Damascus Gent 1 zsebkéssel!

A zsebkések szerepe a mindennapokban

Ha eddig még nem tartottál zsebkést, akkor itt az ideje megtudnod, milyen hasznos kis kés is ez, és mennyi mindenben segíthet neked!

Méretükből adódóan nagyon könnyen elrakhatjuk őket, kis helyen elférnek, így akármikor magaddal viheted azokat. Használhatóak az étkezés során, de a famunkálatok és a szabadtéri programok alatt is hasznodra lehetnek! Ezek a kések általában speciális tervezéssel születnek meg, így biztonságos alkalmazást tesznek lehetővé.

Ha szeretnéd beszerezni a legjobb minőségű darabot, akkor vágóeszközöket forgalmazó webáruházunk termékei között érdemes szétnézned!

Böker = minőség

Ha zsebkésvásárlásra szánjuk el magunkat, fontos észben tartanunk a minőséget, és persze az óriási piaci kínálat a minőség különböző szintjeit kínálja fel nekünk.

Ha a Böker termékeit választod, akkor jó döntést hozol. Ennek vágóeszközei a 18. században jelentek meg, mivel 1829-ben Hermann és Robert Böker szerszámok gyártásába fogott. A ‘30-as évekre már heti 200 terméket gyártottak, és a folyamatban 47 élezőgép, valamint 64 kovács segédkezett.

1869-ben Heinrich Böker által hivatalosan is megszületett a gyár, s a Böker kések piacvezető termékekké nőtték ki magukat. Hamarosan az Egyesült Államokban is lett egy késgyár, amikor a család egyik tagja ide emigrált.

Az eredeti, solingeni gyár leégett a második világháború alatt, s a háztartások és a gyűjtők készleteinek maradéka segítette annak újjászületését.

Napjainkban a magas színvonalú késekkel hozható összefüggésbe a Böker név. Amerikában, Németországban, Argentínában és Kínában is zajlik a gyártás a Magnum név alatt. Minőségi zsebkéseink között te is találkozhatsz néhány páratlan Böker darabbal, amelyek teljessé teszik tevékenységeidet!

A Böker Plus Damascus Gent 1 - zsebkés a javából!

A Böker kések nem véletlenül lettek piacvezető termékek a vágóeszközök terén, hiszen tulajdonképpen verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkeznek. A Böker Plus Damascus Gent 1 sem okoz majd csalódást!

Egy színvonalas Böker zsebkés különleges kialakítással kerül a piacra. Így a fentebb említett darabra is igaz, hogy extrém könnyű a súlya, és nagyon vékony a kialakítása. Ez az igazi “gentleman folder”, öltönybe tervezett zsebkés. Pengéje 67 rétegű damaszkolt acél, amely 1,9 mm vastagságú és keresztzár által rögzített. Markolata pedig szintén prémiumminőségű, ébenfából készült és övklipsszel is rendelkezik.

Ennek a darabnak nagyon jó a súlyelosztása, így egyszerű és biztonságos a használata. Kijelenthető, hogy a Böker egyik legjobb tervezésű késének tekinthető.

Webáruház vágóeszközöknek?

Ha szeretnél te is egy zsebkést beszerezni vagy ismersz olyat, akinek jól jönne a vadonjáró túráihoz, akkor látogass el speciális webáruházunkba, ami maga a kések paradicsoma! Itt te is megtalálod a tökéletes kést, legyen szó bármilyen kategóriáról!

Nálunk számos hasonló blogbejegyzés segít abban, hogy jól válassz termékeink közül! Álmaid zsebkése most csak néhány kattintásra van tőled!

Tartalomhoz tartozó címkék: Damascus Böker Plus