Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

2020. 12. 27. 00:00:00
Mit tud egy Böker Magnum Pocket Kukri zsebkés?

Vannak olyan sokoldalú kések, amelyeket jól hasznosíthatunk a változatos outdoor programok alatt is. A zsebkések például már évszázadok óta “mindenes” késként élnek a köztudatban. Számos egyedi darab született, amelyek a biztonságot és a minőséget testesítik meg. A következő cikkben egy konkrét változatáról, a Böker Magnum Pocket Kukri zsebkésről lesz szó bővebben.

2020. 12. 26. 00:00:00
Milyen a jó szalonnázóbicska?

A kés minden háztartásban használatos eszköz. A hagyományos magyar késformákat megemlítve általában mindenkinek a bicska képe ugrik be. A bicska évezredek óta kultikus szerepet töltött be az emberek életében, hiszen sokszor ezzel ettek, dolgoztak és vele biztonságban pihentek. Mára az egyes tevékenységek szerint különböző bicskákkal találkozhatunk. Ezek közül most a szalonnázóbicskáról és annak előnyeiről olvashatsz bővebben.

2020. 12. 25. 00:00:00
Kutyaolló a minőségi kutyakozmetikáért

Legyen szó kutyakozmetikáról vagy otthoni szépségápolásról, sosem bízhatjuk a véletlenre munkánkat. Kedvenc kisállatunk frizurája ugyanis nemcsak esztétikai, de higiéniai szempontból is lényeges. Azonban a jó munkához nemcsak idő, hanem minőségi eszközök is szükségesek. A következő cikkben megtudhatjuk, milyen kutyaollók vannak, és mikor, melyiket érdemes a leginkább alkalmazni.

2020. 12. 24. 00:00:00
Red Spirit Ajax - Avagy a szakácskések aduásza

A profi szakácsok, a konyha szerelmesei vagy a főállású anyukák jól tudják, milyen fontos, hogy minőségi késekkel dolgozzanak a konyhában. Vajon melyik vágóeszköz a legjobb barátunk a konyhában? Persze, hogy a szakácskés! A következő cikkben a legjobb érveket sorakoztatjuk fel ezen késtípus mellett, és szó lesz egy különleges darabról, a Red Spirit Ajaxról is.

2020. 11. 06. 00:00:00
Túlélőkés igazi természetjáróknak

Túlélőkés igazi természetjáróknak

A természetben minden szabad és csendes. Valószínűleg ezért szeretnek sokan kiszakadni a hétköznapokból és elmenni egy jót kempingezni vagy részt venni egy igazi vadonjáró túrán. Nos, bármelyik mellett is döntünk, annyi bizonyos, hogy sosem szabad a megfelelő eszközök nélkül útnak indulni. A túlélőkés például mindenki nagy kedvence, ami sok esetben hasznunkra lehet. A következő pár sorban az ideális darab kiválasztásáról és annak előnyeiről lesz szó bővebben!

2020. 11. 05. 00:00:00
Kolbásztöltők

Kolbásztöltők “legendája”

Magyarországot így szeretjük. Ízletes töltött káposzta, hagyományos népi ruházat és falusi disznóvágások. Nos, hazánk néhány jellegzetességének adottságait bizony az élelmiszeripar is kihasználja. A kolbásztöltés például már-már hagyomány, amiből elég szép kis hasznot húznak a vállalatok, kereskedések és a fogyasztók egyaránt. De vajon mi áll a kolbásztöltés legendája mögött, és milyen kolbásztöltőre van szükség, ha profi módon akarjuk végezni?

2020. 11. 04. 00:00:00
Hótoló – a hóeltakarítás professzionális eszköze

Hótoló – a hóeltakarítás professzionális eszköze

A tél közeleg, így nekünk is fel kell készülnünk a hidegebb napokra, az évszakok ugyanis a teendőinket is jelentősen átírják. Télen például mindenki maga felel a ház körüli járdaszakaszok tisztán tartásáért, és az esetleges balesetek megtörténte után nem kis büntetésre számíthat a tulaj, amennyiben elhanyagolta azt. Ilyenkor jön képbe “barátunk”, a hótoló. A következő cikkben a hóeltakarítás módjairól és eszközeiről olvashatsz bővebben.

2020. 11. 03. 00:00:00
Itt az ősz, kell egy gereblye!

Itt az ősz, kell egy gereblye!

Nem csak a nyári hónapokban van nagy munka a kertben, a ház körül, hiszen az ősz a hulló falevelek hónapja. Ebben az időben talán még több dolgunk van odakint. Ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezhessük munkánkat, olyan speciális kültéri eszközökre van szükségünk, amelyekkel könnyű minden tevékenység. A következő pár sorban ezért a talajgondozás eszközeivel ismerkedhetünk meg, és többek között azt is megtudhatjuk, hogy milyen a minőségi gereblye.

2020. 11. 01. 00:00:00
A profi késélezés titkai

A profi késélezés titkai

Azt szokták mondani, hogy nem elég minőségi eszközöket vásárolni, azok minőségét meg is kell őrizni, ezt pedig sok esetben csak a folyamatos karbantartással lehetséges. A kések életében például az élezés rendkívül fontos. Ha rendelkezünk néhány speciális kellékkel, akkor a folyamat otthon is megoldható. A következő pár sorban a profi késélezés fortélyairól tudhatsz meg többet.

2020. 08. 24. 00:00:00
Miért használjunk Moser hajvágót? A férfiak vagy a vagányabb frizurákat kedvelő hölgyek eszköztárából nélkülözhetetlen egy minőségi hajvágó eszköz, azonban mivel a legtöbben profi szakemberre bízzuk frizuránk kialakítását, úgy a fodrászatban lényeges a professzionális hajvágók biztosítása. A következő cikkben a hajvágó kiválasztásának szempontjairól, valamint kifejezetten egy márka termékéről, a Moser hajvágóról lesz szó.