Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

2021. 08. 23. 00:00:00
Húsipari eszközök - előtérben a bordakihúzó

A legtöbb szakmában szükség van valamilyen eszközre. A böllérek, hentesek munkája során például számos olyan nélkülözhetetlen kellék van, amelyek nélkül nem tudnának a megfelelő tempóban haladni. Ilyen például a bordakihúzó is.

Bizony nem könnyű minőségi és egyben professzionális eszközöket beszerezni, de szerencsére nem is lehetetlen. A következő pár sorban megtudhatod, hogy milyen is a minőségi bordakihúzó, és milyen szempontokat kell figyelembe venni a kiválasztási folyamat alatt.

2021. 08. 13. 00:00:00
A minőségi szépségápolás eszköztára

Minden szakmának megvannak a maga fortélyai, és természetesen az sem mindegy, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésünkre. A kozmetikai, körmös szalonokban például az eszközök - például a szikepenge - minősége nagyban befolyásolja a végeredményt is.

A következő pár sorban most megtudhatod, melyek a legfontosabb kozmetikai szerszámok, és többek között arról is olvashatsz, hogy milyen előnyei vannak a szikepenge használatának.

2021. 07. 19. 00:00:00
Körömápolási alapok - A tökéletes körömvágó olló kiválasztása

Körmünk ápolásához számos eszközre szükség van, amelyek segítenek abban, hogy egészséges és esztétikus körmökkel rendelkezzünk. Az idő múlásával körmeink is megnőnek, éppen ezért kell mindig az eszközeink tudni a körömvágó ollót, amely megoldja a problémát.

A körömvágást sokan egymaguk szeretik végezni, de olyanok is vannak, akik ezt is szakemberekre bízzák. Valójában mindegy, melyik csoportba tartozunk, hiszen annyi bizonyos, hogy megfelelő körmös kellékek nélkül aligha valósíthatjuk meg elképzeléseinket. A következő cikkben a minőségi körömvágó eszközökről tudhatsz meg egy kicsit többet!

2021. 07. 08. 00:00:00
KAI Shun - a minőségi konyhai eszközök márkaneve

A konyhában csak akkor lehetünk igazán magabiztosak, ha minden a kezünkre áll. Egyértelmű tehát, hogy minőségi eszközök nélkül kevésbé tudnánk érvényesülni. A KAI Shun márkanév például már régóta támogatja a profi és hobbi szakácsok munkáját egyaránt.

A következő pár sorban kicsit közelebbről is megismerheted a termékeiket, ráadásul többet is megtudhatsz a konyhai eszközök kiválasztásának szempontjairól is. Lássuk, hogy mire kell figyelni!

2021. 06. 22. 00:00:00
Ruike P848-B zsebkés - a minőség “megszállottjainak”

Mindenki szereti az olyan kést, amely valamennyi tevékenység során jól hasznosítható. Például egy olyan darab, amelyet magunkkal vihetünk a túrákra, kempingezésekre, de az étkezésben és a munkában is segít. A Ruike P848-B zsebkés is például egy igen sokoldalú eszköz.

Ha szeretnél mindig felkészült lenni, akkor érdemes beruházni egy minőségi zsebkésre. A következő pár sorban ezen késtípusról lesz szó kicsit bővebben. Tarts velünk és tudd meg, hogyan választhatod ki a hozzád illő zsebkést!

2021. 06. 10. 00:00:00
Kershaw Launch zsebkés - mindenünk a minőség!

A kés minden háztartásban megtalálható. Azonban amikor a tradicionális késekről beszélünk, mindenki a bicskára gondol. A zsebkéseknek tehát különleges kultikus szerepük van az életünkben már évtizedek óta. A Kershaw Launch zsebkést azoknak ajánljuk, akik szeretik a minőségi vágóeszközöket.

A következő pár sorban kicsit többet is megtudhatsz a zsebkésekről, azok típusairól, és az imént említett konkrét darab használati előnyeiről is olvashatsz!

2021. 06. 02. 11:28:18
Yaxell vágóeszközök

Yaxell vágóeszközök - prémium minőség a konyhában

Bármilyen szintű főzőtudománnyal is rendelkezel, fontos, hogy kizárólag a megfelelő eszközökkel dolgoz, mint amilyenek például a Yaxell márka termékei is. Ez hozzásegít a profi munkához, ráadásul biztonságos munkakörnyezetet is teremthetünk. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hol és milyen termékeket szerzünk be. 

A következő pár sorban ezért most megismerkedhetsz a világhírű márka, a Yaxell termékeivel! Tarts velem egy rövid cikk erejéig és megtudhatod, miért is olyan kiemelkedő ez a márka a vágóeszközök területén!

2021. 05. 12. 00:00:00
Böker Plus Gust zsebkés

Böker Plus Gust zsebkés - amikor a minőség követelmény

A zsebkésekre mindenki úgy tekint, hogy bármire jók, bármilyen tevékenység alatt hasznosíthatóak. A “mindenes késnek” az évszázadok alatt számos változata született, s valójában sok idő telt el, mire eljutottunk a Böker Plus Gust zsebkésekig. Ezek esetében már utánozhatatlan minőségről beszélünk.

Alkalmazásuk egyszerre kényelmes, biztonságos és igen sokrétű lehet. Nem meglepő tehát, hogy a Böker darabok olyan nagy népszerűségnek örvendenek. A következő pár sorban a márka egyik legkiemelkedőbb zsebkéséről olvashatsz bővebben.

2021. 04. 29. 00:00:00
Whal Vetiva nyírógép

Kutyakozmetikai alapeszközök - Whal Vetiva Mini nyírógép

Kiskedvencük ápolása rendkívül fontos. Legyen szó az otthoni vagy a szalonban zajló kutyakozmetikáról, azt hiszem, egyöntetűen kijelenthetjük, hogy a nyírógép az egyik legfontosabb alapeszköz. A kutyusok nyírásához professzionális eszközökre van szükség ahhoz, hogy elkerüljük a számunkra és a kutyusunk számára kellemetlen pillanatokat. Most a Whal Vetiva Mini nyírógéppel ismerkedhetsz meg!

2021. 04. 19. 00:00:00
Böker Plus Damascus Gent

Böker Plus Damascus Gent 1 - Ha minőségi zsebkésre vágysz! 

Vannak olyan kések, amelyek igen sok területen felhasználhatóak – a zsebkések is ilyenek. Legyen szó étkezésről, kempingről vagy más outdoor programról, ezeket megannyi szituációban hasznosíthatjuk. Amennyiben neked is fontos a biztonság és a kényelmes használat, akkor olvasd el a következő cikket, amelyben megismerkedhetsz a Böker Plus Damascus Gent 1 zsebkéssel!