Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

2022. 05. 30. 00:00:00
Magnum Advance - egy “mindenes”, de nem mindennapi eszköz

Találhatunk esztétikus, masszív vagy egyedi zsebkést, azonban elég nehéz olyan darabot beszerezni, ami “mindenes” eszközként funkcionál. Mit is jelent ez? Azt, hogy szinte bármilyen tevékenység alatt elővehetjük. De tudtad-e, hogy van egy olyan bicskakategória, amely kifejezetten az erre “specializált” darabokat gyűjti össze. A Magnum Advance például az EDC zsebkések csoportjába sorolható.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mitől olyan nagy szám ez a kés, és hogy miért érdemes az EDC változatok között böngészned, akkor most tarts velem egy rövidke bejegyzés erejéig!

2022. 04. 27. 00:00:00
Mit érdemes tudni a Böker Plus Worldwide zsebkés kapcsán?

Amikor zsebkést szeretnénk vásárolni, akkor mindannyian olyan darab mellett szeretnénk dönteni, amelynek minősége világszerte bizonyított. A Böker Plus Worldwide bicska sem véletlenül olyan híres, hiszen különleges formatervezése mellett biztonságot sugárzó kialakítása is imponál számunkra.

De mire jó egy ilyen nagyon különleges darab? Milyen használati előnyei vannak? Ha egy kicsit összezavarodtál a bőség kínálata láttán, akkor tarts velem bátran egy rövid cikk elejéig, ahol most együtt rántsuk le a leplet a leghatékonyabb eszközökről.

2022. 04. 13. 00:00:00
Ezt a Victorinox bicskát még biztosan nem láttad!

Eléggé vitatható, hogy mennyire becsüljük meg hazánkban az olyan vágóeszközöket, mint amilyen a zsebkés is. Azonban azt kell, hogy mondjuk, hogy napjainkban sem merültek feledésbe ezek a hasznos kis vágóeszközök. Sőt, néhány márka igazán nagyot alkotott a kategóriában. A Victorinox bicska például egy olyan különleges darab, amivel csak kevesen büszkélkedhetnek.

A következő pár sorban most tarts velem, ismerd meg ezen vágóeszköz típust egy kicsit közelebbről és tudd meg, hogy mitől olyan egyedi a Victorinox név!

2022. 04. 07. 00:00:00
Professzionális Wüsthof kések nyomában

A konyhában csak akkor mozgunk magabiztosan, ha a megfelelő eszközökkel dolgozunk. Mindig van olyan ember, aki spórol ezeknek az árán, viszont valljuk be, nem túl tanácsos így tenni. Ez nemcsak szakszerűtlen, de még veszélyes is. Szerencsére vannak olyan márkák, amelyek strapabíró szerkezetüknek hála akár évtizedekig jól szolgálnak a kezeink alatt. Éppen ilyenek a Wüsthof kések is.

Tudom, hogy már te is nagyon kíváncsi vagy arra, hogy milyen termékek tartoznak ebbe a kategóriába, ezért most lerántjuk a leplet róluk! Készen állsz? Akkor lássuk csak!

2022. 03. 31. 00:00:00
Svájci kés - bicska a javából!

Amikor azt mondom, hogy bicska, akkor a svájci kés ugrik be a legtöbb embernek. Ez nem véletlen, hiszen minőségük méltán tették őket világhírű vágóeszközökké. De milyen előnyei vannak a használatuknak és mitől olyan egyediek? A következő pár sorban most ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Ha te is kíváncsi vagy, hogy milyen szempontok alapján érdemes mérlegelni a vásárlás során, akkor tarts velünk és ismerkedj meg egy kicsit közelebbről kínálatunk speciális svájci bicskáival!

2022. 03. 09. 00:00:00
Hattori Hanzo legendája - Gyűjteménybe illő szamurájkardok nyomában

Vannak olyan vágóeszközök, amelyek nem igazán vehetőek egy kalap alá más eszközökkel. Éppen ilyenek például a szamurájkardok is, amelyek egy sajátos kategóriát testesítenek meg. De mit kell tudni ezekről a csodás eszközökről, miért éri meg egy szamurájkard büszke birtokosának lenni? Miért dobogtatják meg az olyan minőségi darabok, mint amilyen a Hattori Hanzo, a gyűjtők szívét?

A következő pár sorban most egy kicsit utánajárunk a témának, hogy megkapjuk kérdéseinkre a válaszokat, és néhány egyedi darabot is górcső alá veszünk!

2022. 03. 02. 00:00:00
Kinek való a lapos fenőacél?

Egyesek szerint az élezés, fenés mestersége könnyen elsajátítható, míg mások úgy gondolják, hogy ez a tevékenység ez bizonyos szintű képzettséget igényel. Igazából mindkettő állításban rejlik némi igazság, attól függ, hogy honnan közelítjük meg a dolgokat. Mindez nagyban függ az eszközök típusától is. A lapos fenőacél használata sokakat foglalkoztat. Kinek való? Hogyan alkalmazzuk? Milyet válasszunk?

A következő pár sorban most ezen kérdésekre kaphatsz választ. Tarts velem és derítsük ki, hogy passzol-e hozzád ez a kiegészítő!

2022. 02. 25. 00:00:00
Rozsdamentes anyagminőségek az eszközgyártás során

Vannak helyzetek és szakmák, ahol tilos az eszközök minőségén spórolni! Az orvosok, a szakácsok, de még a kozmetikusok is mind-mind kizárólag strapabíró eszközökkel végzik a munkájukat. Éppen ezért a munkaeszközökkel szemben alapvető elvárás a rozsdamentes anyagminőség. Ellenkező esetben barnuló, rozsdás kellékek cseréjével megy el időnk nagy része, s ezek a silány darabok higiéniai szempontból sem túl biztonságosak. De milyen rozsdamentes anyagminőségek vannak?

A következő pár sorban megtudhatod, hogy mi a jellemző az igazi, rozsdamentes eszközökre!

2022. 02. 14. 00:00:00
Mire való a dobókés? – Vágóeszköz legendák nyomában

A kések dobálása, ha máshonnan nem, a kalandfilmekből lehet ismerős. Azt azonban sokan nem is gondolnák, hogy ennek a sportnak hazánkban is elég nagy hagyománya van. Mire való a dobókés? Milyen darabokat érdemes vennünk? Ha te is kíváncsi vagy, járjunk utána!

A következő pár sorban eme speciális késtípusnak a jellegzetességeit vesszük górcső alá, s a rajongók kedvéért elhoztunk pár különleges terméket is! Tarts velem te is, lehet, hogy “kincset” találsz!

2022. 02. 02. 00:00:00
Szépítkezzünk helyesen, avagy a szemöldökcsipesz használata

Az ember azt gondolná, hogy az olyan egyszerű kellékek esetében, mint amilyen a szemöldökcsipesz is, nincs szükség használati utasításra. Nos, arra valóban nincs, azonban egy kis odafigyeléssel úgy is bánhatunk magunkkal, mint a profi kozmetikusok.

A következő pár sorban tehát megtudhatod, hogy milyen a minőségi szemöldökcsipesz, hogyan érdemes használni, és hogy milyen hibákat nem érdemes véteni! Tarts velem egy rövid cikk erejéig!