Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Miért használjunk Moser hajvágót?

KésekOllók
Miért használjunk Moser hajvágót? A férfiak vagy a vagányabb frizurákat kedvelő hölgyek eszköztárából nélkülözhetetlen egy minőségi hajvágó eszköz, azonban mivel a legtöbben profi szakemberre bízzuk frizuránk kialakítását, úgy a fodrászatban lényeges a professzionális hajvágók biztosítása. A következő cikkben a hajvágó kiválasztásának szempontjairól, valamint kifejezetten egy márka termékéről, a Moser hajvágóról lesz szó.

A hajvágó gép működési elve

Jól lehet, egy profi fodrásznak nem kell külön bemutatni, hogyan válasszon hajvágót, azért van néhány szempont, amire mégis érdemes odafigyelni.

A gépek, mint tudjuk, többnyire ugyanazon az elven működnek. A készülékben található motor két apró pengéből álló késsort mozgat meg. A kések pedig a bekerülő hajszálakat apró ollókhoz hasonlóan vágják el. Eközben a fejbőrt speciális távtartók védik. 

A hajvágó kiválasztásának szempontjai

Az egyik legfontosabb dolog a pengék minősége. Fontos, hogy rozsdamentes acélból vagy titániumból, kerámiából készüljenek. A lényeg, hogy a kések élesek legyenek.

A másik legfontosabb dolog a motor teljesítménye, hiszen a göndör, sűrűbb hajjal való dolgozás erősebb és strapabíróbb motort igényel. 

Aztán ne feledkezz meg a hajnyíró súlyáról sem, ebben az esetben az arany középút a legalkalmasabb. A túl könnyű hajvágó nem áll a kezedre, de a nehéz eszközöktől hamar elfáradhatsz.

Ugyanúgy fontos lehet a vezetékes vagy akkumulátoros jelleg, a távtartó fésűk, a design és a hozzá tartozó kiegészítők megléte is. 

Hol találsz olyan terméket, ami minden szempontnak megfelel? Vágóeszközökre specializálódott webáruházunk kínálatában Te is megtalálhatod a tökéletes eszközt. Ha figyelembe veszed a felsoroltakat, akkor egy lépéssel közelebb kerülhetsz a tökéletes választáshoz, és talán az üzlet is sokkal jobban megy majd!

A fodrászat legfontosabb eszközei

Amikor egyik vendég jön a másik után, és a különösebbnél különösebb fazonok váltogatják egymást, olyankor nagyon fontos, hogy mindennemű igényre felkészüljünk. A fodrászok munkáját nagyban meghatározzák az eszközök, ezért fontosak a speciális termékek, például hajvágók beszerzése. Ezek elégedett, visszatérő ügyfeleket és professzionális munkát biztosítanak. 

Kaphatóak például hajvágó ollók és gépek egyaránt. A jó választás érdekében mindenképpen vegyük figyelembe a márkát is. Professzionális fodrászati eszközeink körében számos márkás termékkel találkozhatsz, amelyek garanciát adnak a minőségre.

Moser hajvágó

A Moser márka a kutyakozmetikák részére gyárt speciális eszközöket. Nem csak hajvágók, de más fodrászati kellékek is megtalálhatóak a márkanév alatt. Speciális Moser hajszárítóink között is rátalálhatsz a megfelelő kellékre!

A hajvágó gépek különböző kategóriában és teljesítményben kaphatóak, lássuk, miért előnyös Moser márkanevű termékkel dolgozni!

A Moser hajvágó gépeket a mostanában népszerű fodrászat és borbélykodás ihlette. Ezek a termékek magas teljesítményűek, ráadásul praktikus funkciókkal is rendelkeznek. Gyors töltési idejüknek köszönhetően szinte állandóan rendelkezésünkre állnak, ráadásul ergonomikus kialakításuk, innovatív fejlesztései a közelmúltban méltán emelték népszerű eszközzé őket.

Tartalomhoz tartozó címkék: Moser Wahl