Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mit tud egy Böker Magnum Pocket Kukri zsebkés?

KésekOllók
Mit tud egy Böker Magnum Pocket Kukri zsebkés?

Vannak olyan sokoldalú kések, amelyeket jól hasznosíthatunk a változatos outdoor programok alatt is. A zsebkések például már évszázadok óta “mindenes” késként élnek a köztudatban. Számos egyedi darab született, amelyek a biztonságot és a minőséget testesítik meg. A következő cikkben egy konkrét változatáról, a Böker Magnum Pocket Kukri zsebkésről lesz szó bővebben.

Mire jó egy zsebkés?

A válasz tényleg az, hogy; mindenre! Na jó, majdnem mindenre! Zsebkést tartani jó dolog, hiszen a mindennapok során is hasznosíthatjuk azt. 

Gondoljunk csak bele, milyen kis helyen elférnek, így szinte bármikor, bárhová magunkkal vihetjük! Speciális kialakítással rendelkeznek, aminek köszönhetően biztonságos használatot tesznek lehetővé. Sokan alkalmazzák az étkezéshez, kisebb famunkálatokhoz, s egyéb kültéri program alatt is. 

A jó zsebkés hosszú távon társ lesz tevékenységeinkben, így attól sem kell tartanunk, hogy kevésbé minőségi eszközöket használnánk! Természetesen ehhez az is kell, hogy minőségi márkanevek termékei közül válogassunk! Vágóeszközöket forgalmazó webáruházunkban meg is találhatod a legjobb modelleket!

Milyen zsebkések között válogathatunk?

Ha azt vallod, hogy a zsebkés az zsebkés, és nincsenek közöttük különbségek, akkor itt az ideje, hogy megcáfoljam ezen elképzelésedet. Valójában számos változata él. Széles kínálatú zsebkéseink között mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló darabot!

Eltérés mutatkozhat például a kések anyaga, formavilága és markolata között. Ma már kaphatóak a piacon acél-, műanyag és famarkolatú darabok. Emellett válogathatunk a “szóló” és a multifunkcionális zsebkések között is. Ez utóbbi csoport azon eszközöket jelenti, amelyek egyszerre több tevékenységben is segédkeznek. Ilyen például a konzervnyitás, a lyukasztás vagy a dugóhúzás, stb. 

A Böker története

A Böker magas színvonalat testesít meg a vágóeszközök piacán, s története egészen a 18. századig nyúlik vissza, 1829-ben Hermann és Robert Böker szerszámokat kezdtek el gyártani. Ez a ‘30-as évekre úgy beindult, hogy heti 200 terméket gyártottak, amiben 47 élezőgép és 64 kovács segítette őket. A németországi Solingen városában 1869-ben Heinrich Böker alapított gyárat, s hamarosan a Böker kések a vezető termékek élvonalába kerültek. A következő fordulópont akkor történt, amikor a család néhány tagja az Egyesült Államokba emigrált, s itt is létesült egy késgyár. A második világháború alatt a solingeni gyár leégett, s csak a háztartások és a gyűjtők készletei tették lehetővé a gyár felépítését. 

Napjainkban a csúcsminőségű késekkel hozható összefüggésbe a Böker név. Amerikában, Argentínában, Németországban és Kínában is gyártanak a Magnum név alatt. A cég az összes kategóriában gyárt, tehát hagyományos zsebkéseket, katonai késeket, vadászkéseket és taktikai késeket egyaránt készít.

A Böker Magnum Pocket Kukri zsebkésről

A Böker azért is olyan népszerű, mert képes folyamatosan alkalmazkodni a változó igényekhez, ráadásul verhetetlen ár-érték arányon kínálja termékeit. Nem meglepő tehát, hogy a Böker Magnum Pocket Kukri zsebkés is nagyon közkedvelt termék. 

Különlegessége abban áll, hogy rozsdamentes acélból készült, 12 cm-es pengével, texturált G10 markolattal rendelkezik, így biztonságos és színvonalas használatot eredményez. Alkalmazható hasításra, faragásra vagy bármilyen más outdoor tevékenység esetén. De az önvédelmi, mentő- vagy túrázás alatti feladatok ellátásra is alkalmas.

Tartalomhoz tartozó címkék: Böker Magnum