Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szolgáltatásaink

A minőség nem csak a termékek kiválasztásakor fontos, hanem akkor is, ha szolgáltatást választunk. Cégünk kések, ollók, zsebkések, szakács és hentesipari kések, háztartási és ipari gépek forgalmazása mellett a legfontosabb, hogy megfelelő szolgáltatásokat nyújtsunk.

 

éLEZÉS, KÖSZÖRÜLÉS, SZERVIZ, KARBANTARTÁS!

Mi nem engedjük el a vásárlóink kezét azután, hogy megrendelték és megkapták a kiválasztott kést, ollót, zsebkést, ipari és háztartási gépet, hentes és szakácsipari szerszámot, állatkozmetikai felszereléseket vagy egyéb, szerszámgépet, kertészeti szerszámot, hanem a későbbiekben is gondoskodunk azok megfelelő állapotáról. Bármikor fordulhat hozzánk elvégezzük az élezést, javítást, karbantartást is.

Műhelyünk szakemberei több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a finomacélárú készítés és javítás területén. Műhelyünk a kornak megfelelő technikai felszereléssel rendelkezik, amely mind a Magyar mind a Nemzetközi piacon megállja a helyét.

Sosem öröm, ha egy vágóeszköz életlen, csorbult, vagy egy gép meghibásodik, de ez még nem jelenti azt, hogy drága áron újat kell venni. A megfelelő szerviz olcsóbb és gyorsabb megoldás. Szakembereink naprakész tudásukkal azon vannak, hogy a javítás rövidebb ideig tartson.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink számos partnerünknek tudtak segítséget nyújtani. Rendszeres partnereink közt tudhatunk: cégeket, magánszemélyeket, kutyakozmetikusokat, fodrászokat, szakácsokat, henteseket, egészségügyi intézményeket, szövetkezeteket..... 

Minden általunk elvégzett munkára és beépített alkatrészre garanciát vállalunk.

Megjavított eszközeit minden esetben szakszerűen megtisztítva, a gyári előírások és minőségük szerinti, használatra kész állapotban adjuk át Megrendelőinknek.

Átfutási idő 1-9 Nap Terheltségünktől függően.

Átvételi helyek itt.

 

Reklámajándék!  NAGYKERESKEDELMI ÁRAKON!

MINDENKINEK, AKINEK FONTOS, HOGY A CÉG AJÁNDÉKBA MARADANDÓ, ÉRTÉKÁLLÓ ÉS EGYEDI LEGYEN.

A reklámajándéknak nagyon fontos szerepe van az üzleti életben. Ha a saját cégünk logójával ellátott reklámajándékokat adunk üzleti partnereinknek, potenciális ügyfeleinknek, akkor a legjobb benyomást tesszük rájuk. A reklámajándék könnyen és gyorsan hozzáférhető, így rövid időn belül elkezdheti cége népszerűsítését!

Ha a munkatársaink megajándékozásán törjük a fejünket, ne csak olyan ajándékokban gondolkodjunk, amelyeket haza tudnak vinni. A jellegtelen, személytelen céges ajándékok, ha hazakerülnek, általában a gyerekjátékok között kötnek ki, anélkül, hogy bárki valaha is rendeltetésszerűen használta volna őket.

LOGÓZÁS, EMBLÉMÁZÁS

Többféle emblémázási módszerünkből az adott ajándéktárgyra mindig a legideálisabb logózási forma kerül. Reklámajándék emblémázva vagy más néven a céges ajándék rövid határidővel készül, minden esetben kérje ajánlatunkat!

EREDETI MÁRKÁK, KIVÁLÓ MINŐSÉG

Ha cégünkre bízza az ajándékokat, nem kell szégyenkeznie a silány minőségű, olcsó cuccok miatt. Csak eredeti, márkás termékeket forgalmazunk, kiváló ár-érték arányban, így biztos lehet benne, hogy nem fogja megbélyegezni cégét a reméltnél rosszabb minőségű termékek.

AJÁNDÉKOK NYEREMÉNYJÁTÉKOKHOZ, VERSENYEKHEZ,  ÜGYNÖKSÉGEKNEK

Ha csak kisebb mennyiségben, de rendszeresen szeretne rendelni tőlünk, akkor is vegye fel a kapcsolatot velünk! Számos ügynökséggel, kisebb-nagyobb cégekkel dolgozunk együtt, akik nyereményjátékaikhoz, facebook versenyeikhez, promóciós rendezvényeikhez, sajtó eseményeikhez tőlünk szerzik be az ajándékaikat.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL ITT!

Kiemelt partnereink, akik már minket választottak:

Reméljük hamarosan Önt is partnereink között köszönthetjük!