Kai Seki Magoroku gyémánt és kerámia kézi élező, japán, egyoldali élezésű késekhez
Mindeddig problémát jelentett az egyoldali, úgynevezett vésőélű, (deba,yanagiba stb.) japán kések, otthoni élezése.
Az új Seki Magoroku élezőjével, gyorsan megoldható ezeknek a típusú késeknek az élezése, három egyszerű lépésben.
Az élező első, legkeményebb része, 2 darab, 270 grain finomságú gyémántszemcsés lap, a kitompult, életlen késeknek tud új élt varázsolni. A középső, 150 és 1000 grain finomságú, kerámiából készült korongok élessé teszi a kést és végül a harmadik lépcsőben az 1000 grain finomságú kerámia rudak eltüntetik a sorját és borotva élessé teszi a pengét.
A KAI alapjait 1908-ban, Saijiro Endo hozta létre Seki-ben.Több mind 100 éve értékesít kiváló minőségű, magas éltartó képességgel evőeszközöket, konyhakéseket, szakácskéseket amelyek kiemelkedő minőségűek. A folyamatos technikai újítások és a hagyományok tisztelete adja meg a KAI séf kések globális elismerését.