Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Pénznem:

Ön itt jár: > Kezdőlap >

Húsipari eszközök - előtérben a bordakihúzó

KésekOllók
Húsipari eszközök - előtérben a bordakihúzó

A legtöbb szakmában szükség van valamilyen eszközre. A böllérek, hentesek munkája során például számos olyan nélkülözhetetlen kellék van, amelyek nélkül nem tudnának a megfelelő tempóban haladni. Ilyen például a bordakihúzó is.

Bizony nem könnyű minőségi és egyben professzionális eszközöket beszerezni, de szerencsére nem is lehetetlen. A következő pár sorban megtudhatod, hogy milyen is a minőségi bordakihúzó, és milyen szempontokat kell figyelembe venni a kiválasztási folyamat alatt.

Maximalizmus az eszközök terén

A legtöbb hentes, böllér igyekszik maximálisan ellátni a feladatkörét. Ez lehet egyrészt amolyan “foglalkozási ártalom”, másrészt a mozdulatok beleivódnak a tudatba, így rutinszerűen fogják a kellékeket.

Na de mindkét esetben fontos, hogy a jó terméket fogjuk a kezünkben. Ez tulajdonképpen elvárás is szakmában, hiszen minden feladathoz más és más eszköz illik. Azonban az sem utolsó, hogy az ideális termékek sokkal biztonságosabbá teszik a munkát is.

Vágóeszközöket forgalmazó webáruházunk például úgy állította össze kínálatát, hogy mindenki megtalálja a foglalkozásához illő minőségi eszközöket. 

Dick bordakihúzó termékek - mire használjuk ezeket?

Sokan úgy tartják, hogy egy karajt kicsontozni egyáltalán nem nehéz, mivel a tapasztalt emberek egy éles kés segítségével megoldják. Nos, ez otthon még igaz is lehet, azonban sokkal másabb a helyzet, ha nagyüzemi csontozásról van szó. Miért? A szakmabeliek jól tudják, hogy még a kisebb és aprólékos mozdulatok is túlterhelik az ízületeket egy idő után, amely végül hátráltathat minket a munkában. Ilyenkor jönnek képbe a professzionális hentes és böllér kések.

A Dick által gyártott termékek megkönnyítik a munkát. Ott van például a bordakihúzó és penge, amely a csontok profi és gyors eltávolítására alkalmas. A 14, 16, 18 vagy 20 mm-es, rozsdamentes acélpengével ellátott eszközök kifejezetten a húsiparban tevékenykedők számára ajánlott. Az üzemi csontozás és a háztáji disznóvágások során is segíthetnek.

Minőségi bordakihúzó 

Még koránt sincs vége a felsorolásnak, hiszen egy minőségi bordakihúzó ennél még többre képes! A Dick terméke minden esetben strapabíró anyagból készült, ergonomikus kialakítású, ráadásul nagyon kényelmes a markolata is.

Ha a megfelelő méretű bordázópengét választjuk ki, akkor bizony az igényekhez igazodva kevesebb vagy éppen a megfelelő mennyiségű hús marad majd a csontokon. A penge cseréje roppant egyszerű, hiszen néhány mozdulattal megoldható. Csupán néhány csavar lazítására lesz szükség. A rozsdamentes kialakításnak köszönhetően pedig könnyen tisztán tarthatjuk az eszközt. 

Webáruház - minden, ami eszköz!

A Dick termékek segítenek a HACCP szabályozásnak való megfelelésben is. Különösen olyan húsipari létesítményekben praktikusak ezek a kellékek, ahol egyidejűleg többféle hús feldolgozása is folyik. Az sem utolsó, hogy ebben a szakmában a különböző folyamatok egymásra épülnek. Ha az egyik helyen hibázunk, az bizony kihat a többi résztevékenységre is. Tégy eleget a követelményeknek, és végezd precízen a munkát!

Amennyiben szakmabeli vagy, netalán ismersz olyat, aki az, akkor most már tudod, hogy milyen márkájú termékeket érdemes beszerezni. Speciális webáruházunkban ezt meg is teheted. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani azokat a kínálatunkból és a “Kosárba” helyezni mindet!

Tartalomhoz tartozó címkék: Dick